Vær en aktiv del af underholdningen

... og få mere værdi af dit sponsorat


Arrangører og klubber har brug for sponsorer. Mange sponsorer er interesserede i at blive eksponeret for, eller endnu bedre at komme i kontakt med de mange fans. Det sker dog tit, at tilskuerne slet ikke bemærker en sponsor. Sponsorer skal huske nødvendigheden af at aktivere sine sponsorater for at opnå den ønskede værdi. Mange virksomheder har indset dette og flytter sig mere og mere væk fra display marketing og hen mod sponsoreret indhold, men også her skal man være opmærksom. For at opnå størst mulig værdi er det vigtigt, at sponsorer undgår at blive opfattet som et forstyrrende element (som vi fx kender fra reklamer på tv), men tværtimod bidrager til at give publikum det, de interesserer sig for. 

Vi mennesker bliver i dag hurtigt utålmodige og finder smartphonen frem, så snart der ikke sker noget. Fansene kræver mere og bedre underholdning til events, og hvis de ikke får det, ja så bliver de hellere hjemme og ser det på tv næste gang. Det vil gå ud over både klubberne og sponsorerne, så noget skal der gøres. Men hvad?

Hvad nu hvis ...

  • du kunne bidrage til underholdningen, og give dine fans en bedre oplevelse? 
  • du kunne aktivere dit sponsorat på en simpel og effektiv måde?
  • du kunne opnå større opmærksomhed i forhold til dit brand eller navn?
  • du kunne få en dokumenteret effekt af aktiveringen af dit sponsorat?

Som sponsor af et Xsided spil støtter du klubben/arrangøren og bidrager til at skabe involverende og medrivende oplevelser for tilskuerne. 

Sådan bliver du spilsponsor
Kontakt den eller de klubber, hvor du er sponsor eller kontakt Xsided direkte og hør mere om jeres muligheder.


 
 

Udvalgte referencer


Eksempel

Arbejdernes Landsbank - spilsponsor ved Golden League


 
Xsided_sponsor_example_AL.jpg