Involverende og medrivende spil & konkurrencer for dine tilskuere

Tilskuerne spiller gratis med på deres mobil og dyster med og mod alle de andre tilskuere. Alle kan være med, og underholdningen kan følges på arrangørens storskærm. Download app'en. Så er du klar til næste event.

 
 
Start_bg.jpg

Underholdning før, under og efter dine events

Med Xsided er det ikke kun nogle få heldige tilskuere, som får mulighed for at være med og vinde præmier. Her kan alle være med, og ingen behøver at frygte at skulle performe på gulvet foran alle andre. 

Spillene og konkurrencerne fungerer perfekt som underholdning af tilskuerne både inden og i pauserne af din event. Xsided er med til at give alle fans en bedre totaloplevelse. 

 
Start_pic_2.jpg
 
 

Annoncering og aktivering af fansene inden jeres events

I perioden op til et event annoncerer vi spillene og sponsorer i Xsided app'en. Som arrangører kan I også annoncerer spillene på jeres egne sociale medier, så jeres fans kan se, hvad der er af aktivitet i forbindelse med jeres events.

Spillene sikrer, at tilskuerne kommer tidligere. Det er med til at øge din øvrige omsætning. 
 

 
Koncept_2_1.jpg
 
 

Nedtælling med fanråb

Inden spillene starter, kører nedtællingen i Xsided app’en og på storskærmen i 1-5 minutter, så tilskuerne kan nå at downloade app'en og logge ind for at spille med. Deltagernes profilbilleder vises på storskærmen, når de logger på. Derefter har de mulighed for at sende fan råb til storskærmen. Fan råb er en populær feature, der giver god stemning og gør nedtællingen sjovere. Sponsoren bliver løbende eksponeret under nedtællingen.

 
Koncept_pic_3_4.jpg
 
 

Fan Quiz, Word Search eller Gæt dagens tilskuertal

Fan Quizzen består af 5-9 runder med forskellige typer spørgsmål og 4 svarmuligheder. Alle spørgsmål og svar vises på storskærmen, så alle kan følge med. Spørgsmålene vil fx kunne dreje sig om arrangøren, klubben, holdet, spillerne eller kunstneren, alt efter type af event. En Fan Quiz med 8 spørgsmål tager ca. 3 min. + nedtælling.      

Word Search spillet består af 5-9 runder, hvor man skal finde et bestemt ord på en plade med bogstaver. De ord, der skal findes, er typisk ord som har noget med eventen eller spilsponsoren at gøre. Spillet kræver ingen faglig indsigt, så alle har lige store chancer for at vinde. Spillepladerne vises på storskærmen, så alle kan følge med. Et Word Search spil med 6 runder tager ca. 3 min. + nedtælling.      

Med Gæt dagens tilskuertal har tilskuerne mulighed for at gætte på, hvor mange tilskuere der er mødt op til eventen. De skal blot indsende deres gæt via appen, inden det annoncerede sluttidspunkt for deltagelse. Konkurrencen afvikles i app’en og både tilskuertallet og vinderen vises på storskærmen. 

 
 

Xsided udvikler løbende  nye spil, konkurrencer og værdiskabende features til fordel for både arrangørerne, sponsorerne og ikke mindst tilskuerne.

 
 
 

Resultat og kåring af vinder

Når et spil er slut, kåres vinderen på storskærmen. Det hele er selvfølgelig serveret af sponsoren, som runder af med at sige "Tak fordi du spillede med". 

Alle deltagere kan efter hvert spil se sit resultat og placering og sammenligne sig med alle andre der spillede med. Desuden kan de se, hvordan de klarede sig i forhold til deres venner, hvilket i høj grad lægger op til nogle interne væddemål. Resultaterne bliver gemt i Xsided app'en og kan altid genses. 
 

 
Koncept_4.jpg
 
 

Præmier, uddeling og teaser

Efter spillene og konkurrencerne får vinderne deres præmier. Det kan gøres enten ved uddeling fra aftalt sted eller iscenesættes som aktivitet på scenen eller banen. Arrangørerne kan efterfølge dele vinderbilleder på deres sociale medier og gøre det attraktivt for fans at komme og spille med til næste kamp.

 
Koncept_6_efter_event.jpg

 
 

Få en demonstration på jeres hjemmebane eller venue.

Vi stiller gerne op og giver en grundig gennemgang af løsningen og tager en dialog om jeres muligheder for sponsoraktivering og underholdning til jeres fans.